Анастасія Мацегора – лауреат ІІ премії Всеукраїнської премії "Диво-Дитина".

У 2009 році ініціативна група, очолювана Віктором Новіковим, за підтримки народного артиста України Віктора Шпортько, започаткувала проведення щорічної Всеукраїнської премії "Диво-Дитина". Проведення Премії було підтримано Президентом України, Кабінетом Міністрів України, Міністерством освіти і науки України, Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України, Міністерством культури і туризму України, Міністерством з питань надзвичайних ситуацій України, а також Київською міською державною адміністрацією. Для здобуття Премії "Диво-Дитина" запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам'ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики та ін.

/Files/images/traven_17/Мацегора4.jpg /Files/images/traven_17/Мацегора1.jpg /Files/images/traven_17/Мацегора2.jpg /Files/images/traven_17/Мацегора5.jpg /Files/images/traven_17/Мацегора3.jpg

Номінації Премії.

1)Найрозумніша дитина-діти, які мають досягнення, або відкриття у науковій сфері, високо ерудовані діти, винахідники, раціоналізатори, переможці та призери шкільних олімпіад, різних інтелектуальних ігор та науково-технічних конкурсів, діти, що мають незвичайні розумові здібності і таланти.

2)Найспортивніша дитина-діти, що мають спортивні звання, переможці і призери обласних, республіканських та міжнародних спортивних змагань.

3)Найтворча дитина-діти, переможці творчих конкурсів та фестивалів в різних видах мистецтва (література, поезія, архітектура, живопис, дизайн, музика та кінотворчість, образотворче мистецтво, театральне мистецтво, вокал, хореографія та ін.)

4)Найдивовижніша дитина- діти-рекордсмени з різних вправ фізичної культури (набивання м’яча, підтягування та ін.), діти які мають унікальні та неймовірні здібності (феноменальна пам'ять, швидке перемноження/читання, сила, швидкість, гнучкість та ін.), в тому числі паранормальні (феноменальна інтуїція, ясновидіння, пророцтво, чутливість до енергетики), діти, які мають незвичайні знання та вміння у ранньому віці та ін.

5)Найгероїчніша дитина- діти, що зробили героїчний вчинок (врятували життя іншої людини, власне життя та інші надзвичайні ситуації)

Кiлькiсть переглядiв: 308

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 18 Грудня 2020

Цей сайт безкоштовний!