Методичний захід, майстер-клас і презентація: новини вокального відділу

6 лютого на вокальному відділі ДМШ № 5 імені Римського-Корсакова відбувся відкритий цікавий комплексний захід. Він включив у себе три частини.

По-перше, успішно відбулася презентація роботи відділу, під час якої від кожного учителя заспівав пісню один із учнів. Особливістю заходу було охоплення дітей усіх вікових категорій – від нульового класу до випускного. Це сприяло розкріпаченню учнів, виробленню впевненості і готовності виступати.

По-друге, відбувся майстер-клас на тему: організація хорового колективу і перший рік навчання, провела який Вікторія Павлівна Решетнікова. Варто зазначити, що подібна тема зустрічається нечасто через те, що перший рік колективу – це зазвичай лише перші кроки до подальшої професійної роботи, однак це й визначає її значну актуальність.

По-третє, відбулася презентація збірки вокальних творів, що вмістила пісні та романси Ірини Анатоліївни Чистякової «Самый длинный праздник». У зв’язку зі зміною місця проживання автор, на жаль, не змогла бути присутньою. Тож збірку представили працівники відділу: Жданова Світлана Олександрівна та Галицька Валерія Олексіївна. Було зачитано вступ автора, після чого діти заспівали з нього 13 творів. Фінальну пісню виконали всі разом, що надало моменту радості та урочистості.

Захід був схвалений методичним центром, який відзначив високі музичні вміння і загальну високу культуру вихованців школи, а також солідний рівень організації методичних, навчальних і концертних заходів.

Оксана Стогній, к.філол.н.

/Files/images/schen18/Фабрика ФорматовP80206-113617.jpg /Files/images/schen18/Фабрика ФорматовP80206-121943.jpg/Files/images/schen18/Фабрика ФорматовP80206-121746.jpg

Більше фото на GOOGLE+

Кiлькiсть переглядiв: 388

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 18 Грудня 2020

Цей сайт безкоштовний!