«Музика з нами завжди!»: у ДМШ №5 відбувся випускний вечір

19 червня в актовій залі ДМШ №5 імені Римського-Корсакова відбувся урочистий випускний вечір, на якому були вручені дипломи, сказані слова подяки, а також на честь випускників прозвучала концертна програма.

/Files/images/cherven18/випуск афиша 2018.jpg

Директор школи Олександр Іванович Масло виголосив вітальне слово, щиро поздоровивши випускників і побажавши їм світлого майбутнього у житті, а також натхнення і успіхів на шляху музики. У відповідь від імені випускників виступила Єва Бевзюк зі словами теплоти і вдячності за роки спільної творчої праці та з особливим подарунком – власною картиною, яка стане окрасою галереї школи. Під бурхливі оплески гостей свята були вручені сині та червоні дипломи, а також грамоти переможців різноманітних фахових конкурсів. Атмосфера дійства була справді святковою, були й усмішки, і сльози радості і щему, батьки фотографували і знімали на відео ці неповторні моменти…

А після урочистостей почався концерт на честь випуску зі школи. Прозвучали інструментальні та вокальні композиції у виконанні Анастасії Гунько з Л. Ємельяновою, Микити Мільшина з М. Плющенком, Марини Кононенко (педагог – А. Черниш, концертмейстер – Т. Алабі), Михайла Ряполова (педагог – А. Діанова, концертмейстер – Л. Костерецька), Катерини Стрельцової, Катерини Павлової, Тиграна Сагателяна (педагог – О. Савенко), Жанни Каспарової (педагог – І. Шелюк), інструментального ансамблю (керівник – Н. Амстибовська, концертмейстер – А. Дерипаска), вокального ансамблю «Мелодія» (керівник – В. Галицька, концертмейстер – І. Бурік), а Маша Скородинська порадувала художнім читанням.

/Files/images/cherven18/Фабрика ФорматовP1100119.jpg /Files/images/cherven18/Фабрика ФорматовP1100181.jpg /Files/images/cherven18/Фабрика ФорматовP1100183.jpg /Files/images/cherven18/Фабрика ФорматовP1100185.jpg

Більше фото на Google+

Хай яскравими і радісними спогадами залишаться для випускників роки у музичній школі, хай отримані знання і вміння стануть потрібними і важливими на життєвому шляху кожного з них! Вітаємо!

Оксана Стогній, к.філол.н.

Кiлькiсть переглядiв: 369

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 18 Грудня 2020

Цей сайт безкоштовний!