Найновіші лауреати школи

Осінні місяці стали для учнів ДМШ №5 врожайними на різноманітні перемоги, лауреатство в конкурсах, участь у концертах. У цих змаганнях і виступах виявляються таланти і вміння юних артистів.

Наші учні здобули успіхи як у харківських конкурсах, так і в інших містах, і навіть за кордоном. Так, у Білорусі на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Мистецтво без кордонів» була нагороджена Ангеліна Дмитрікова (педагог – Олена Зеленська) у номінації «вокальний жанр (естрадний)», вікова категорія: 10-13 років. У місті Дніпро 27 жовтня на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Music land» Єва Величко (педагог – Олена Зеленська) посіла І місце в номінації «Естрадний вокал» у 1 віковій категорії.

Єлизавета Житняковська (педагог – Олена Зеленська) отримала найбільшу кількість відзнак за останній час: лауреат ІІІ ступеня у номінації «вокальне мистецтво», в жанрі «естрадний вокал» у 3 віковій категорії на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Grand music fest», який нещодавно відбувся в Харкові, лауреат фестивалю VI «Kharkiv international song forum» у номінації «академічний вокал», лауреат ІІІ премії у тій же номінації у другій віковій категорії на XXIII Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Співограй» та ІІІ місце в номінації «естрадний вокал» у 4 віковій категорії на ХІІ Всеукраїнському конкурсі-фестивалі сучасного музичного мистецтва «Харківські зорі. Осінь», що відбувся 10 листопада. І місце у цьому конкурсі посіла Майя Білецька (педагог – Олена Зеленська) у номінації «естрадний вокал», 4 вікова категорія.

На Харківському міжнародному конкурсі «Запали свою зірку» були відзначені: Надія Рудіч (педагог – Наталія Амстибовська) у номінації «інструментальний жанр» – І місце, Марія-Анна Літвінова та Анастасія Польова (педагог – Оксана Гамалій), у номінації «народний вокал» обидві виконавиці посіли ІІ місце, Аліна Пчьолкіна та Марія Скородинська (педагог – Марина Костромицька) у номінації «художнє слово» обидві виконавиці посіли ІІ місце, дитячий фольклорний ансамбль «Барвінок» (керівник – Оксана Гамалій) у номінації «народний спів» – ІІ місце.

За участь у концерті «Вечори бандурної музики» до 135-річчя Харківського музичного училища ім. Б.М. Лятошинського було висловлено офіційну подяку ансамблю «Вишиванка» ДМШ № 5 ім. Римського-Корсакова, що виступив із виконанням виконав твору І. Гайденко «Дзигаря» (керівник – Аліна Черниш, концертмейстер- Ксенія Цурбельова). Була відзначена дипломом Софія Мокра (педагог – Людмила Костерецька) за участь у Відкритому фестивалі польської та української музики ім. Кароля Шимановського. Також була відзначена дипломом Вероніка Сидорчук (педагог – Олена Зеленська) як учасник фестивалю VI «Kharkiv international song forum».

Вітаємо наших лауреатів і бажаємо їм подальших успіхів!

Оксана Стогній, к.філол.н.

/Files/images/laureati_listopad_18/viber image.jpg /Files/images/laureati_listopad_18/Черниш.jpg /Files/images/laureati_listopad_18/P81114-164728.jpg /Files/images/laureati_listopad_18/P81114-164737.jpg /Files/images/laureati_listopad_18/P81114-164756.jpg/Files/images/laureati_listopad_18/P81114-164812.jpg /Files/images/laureati_listopad_18/P81114-164832.jpg /Files/images/laureati_listopad_18/P81114-164844.jpg /Files/images/laureati_listopad_18/P81115-152224.jpg /Files/images/laureati_listopad_18/P81116-150936.jpg /Files/images/laureati_listopad_18/вишиванка.jpg /Files/images/laureati_listopad_18/Мокра.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 501

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 18 Грудня 2020

Цей сайт безкоштовний!